Medior Marketeer TenClub

Kun jij snel schakelen? Houd je van de vrijheid om als marketeer onze mooie organisatie op de kaart te zetten? Ben je een gedreven persoonlijkheid die resultaten weet te boeken met aantrekkelijke marketing campagnes rondom de programmering en evenementen waardoor meer bezoekers, prospects en leden betrokken raken bij TenClub  Initieer je gemakkelijk vernieuwende ideeën en uitingen om TenClub te profileren en houd je met gemak overzicht over veel verschillende projecten, processen, evenementen en allerhande activiteiten? Kan je strategische plannen optuigen en tot uitvoer brengen. Zie jij overal kansen om ons op een mooie manier te vertegenwoordigen bij leden, de pers en events, maar kun je ook contacten leggen met de politiek, belangenverenigingen en de overheid?

Kortom, presteer jij het best als je een organisatie op de kaart mag zetten en de ruimte krijgt om mooie en effectieve wijze uiting te geven en daarmee mensen te inspireren en aan ons weet te verbinden op een innovatieve en toegankelijke manier? Dan hebben wij misschien de job voor jou.

TenClub
TenClub is een club waar alles draait om persoonlijke ontwikkeling en kunst en cultuur. De leden en deelnemers zijn openminded en onderzoekend. Zij zijn op zoek naar verdieping en verrijking in het leven door middel van gezamenlijk onderzoek, nieuwsgierigheid, kunst en expressie. TenClub ondersteund haar leden hun fascinaties uit te werken in persoonlijke, gezamenlijke en kunstige programma’s met als uitkomst, muziek, poëzie, debat, lezingen, feesten, meditaties, en zelfs online platformen. Allen met als enige doel ieders onderzoek te faciliteren.Sommige hiervan zijn openbaar en andere gesloten. De Club heeft een aantal uitzonderlijk mooie gebouwen onder de noemer Private Mansions.

Private Mansions
Onze magische ruimtes vallen onder ons brand Private Mansions, “Magical Places for Extraordinary Minds”. Het verwijst naar een kleine verzameling buitengewone plekken, waarvan de Mayer Manor aan de Nes 116 de vaste thuisbasis is van TenClub.Het zijn plaatsen van gratie, esthetiek, verwondering en het onverwachte, Levens Theaters waar theater, kunst, muziek, absurdisme, nieuwsgierigheid en magie plaatsvinden. In de praktijk betekent dit dat de Private Mansions met een doordachte curieuze theatrale programmering kunnen veranderen in een zeer meeslepende ervaring. Iets totaal buiten het gewone.

Tevens is Private Mansions BV de exploitatie bv, die verantwoordelijk is voor alle hospitality en facility.

Kerntaken bij het creëren en laten groeien van de medior Marketeer zijn: 

Jouw taak:
De verantwoordelijkheid voor de gehele marketing communicatie strategie van TenClub en Private Mansions als een sterk en aantrekkelijk merk. Het is jouw taak om campagnes van A-Z in te richten, op te zetten, vorm te geven ten aanzien van de brands, budgetten, media inzet en doelstellingen. In samenwerking met de reclame-, en PR of mediabureaus de propositie en programmering van TenClub te communiceren en promoten waardoor de bezoekers, prospects en ledenstroom toenemen. Daarnaast is het jouw taak om de propositie voor de Private Mansions te marketen en communiceren zodat deze verhuurd kunnen worden voor evenementen,fotoshoots, trainingen, vergaderingen en hotel overnachtingen. Je richt in en houdt bij voor beide proposities alle mediakanalen nadat je brand bepaling uit een hebt gezet. Je kan dus vlot de nieuwsbrieven opstellen en schrijven die wervend zijn en brengt deze in lijn met nieuwe websites en applicaties die je mede ontwikkelt. Tevens beheer je de social media kanalen passend bij de brandwaarden

Omdat je verantwoordelijk bent voor de marketing communicatie is het evident dat jij korte communicatielijnen onderhoudt met het team en hen ondersteunt met alle mogelijke communicatie en marketingzaken zodat er in een lijn naar buiten gecommuniceerd wordt en er zich mooie initiatieven ontplooien.

Ben jij:
Een gedreven en ambitieuze doorzetter die gericht is op samenwerken en verbinden. Tegelijkertijd houd je overzicht over veel verschillende projecten en weet je deze te koppelen aan actualiteiten en hetgeen er speelt in de samenleving.

Dat betekent dat je snel kan schakelen, wel houdt van presteren onder druk en altijd op een mensgerichte en positieve manier communiceert. Je bent doelgericht en om resultaten te behalen, zodat TenClub snel kan groeien. Om dat voor elkaar te krijgen kun jij als geen ander organisatiedoelstellingen omzetten in concrete acties. Je bent hard op de cijfers, maar zacht op de mens. Een verbinder die overal kansen ziet.

Je bent een echte probleemoplosser die anderen weet te motiveren en die zaken waar mogelijk kan delegeren. Je bent zelfverzekerd en durft de leiding te nemen. Het is belangrijk dat je ook oog hebt voor het optimaliseren van processen.

Details

Jouw profiel:
● je bent resultaatgericht en je levert je projecten tijdig en kwalitatief goed op.
● je bent proactief en neemt graag initiatief.
● het is een pré als Je ervaring hebt met leidinggeven.
● je weet zaken aan de grond te zetten. Je beschikt over een hands-on, can-do-mentaliteit.
● je hebt minimaal 6 jaar ervaring bij voorkeur in Marketing & Communicatie of projectmanagement
● je hebt een brede maatschappelijke en/of politieke interesse
● je beschikt minimaal over hbo+ werk- en denkniveau
● je hebt het vermogen om met ‘controversiële’ onderwerpen om te gaan
● je hebt een breed netwerk
● Je werkt procesmatig en kan dit vervolgens implementeren
● Je kan lange termijn strategieën ontwikkelen en uitzetten.
● Je weet hoe je CRM tools kunnen activeren om effectief campagnes uit te zetten.
● Je hebt een vloeiende beheersing in woord en schrift van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden:
● Een uitdagende fulltime baan in een uitdagende omgeving op basis van 40 uur, flexibel in te richten.
● Een baan met verantwoordelijkheid in een uitdagende omgeving tegen een marktconform salaris. Free Lance ook mogelijk
● Werk aan inspirerende activiteiten en evenementen en de mogelijkheid om grote maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen.
● Mogelijkheden tot het volgende van trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling
● Een coach die jou volgt tijdens je carrière

Heb je interesse?
● Stuur je CV, voorzien van motivatie naar: work@TenClub.nl
● Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een assessment en het maken van een case

Curious
for more?

Take the leap and get in touch with our team today. We are on call to support curious members in their search to know more.

PM-icon
homo sum humani nihil a me alienum puto