House of Love

Hoe we seks hebben weerspiegelt hoe we in het leven staan. In de serie House of Love behandelt seksuologe, tantrika én TenClub lid Mariëtte Sinninghe Damsté iedere keer een nieuw thema. Het eerste gedeelte van het programma bestaat uit een leerzame en openhartige lezing, gecombineerd met verrassende en passende eigentijdse kunsten rondom het thema van de dag.

Op elk van de zondagen wordt een specifiek thema op unieke wijze verbeeld. Vervolgens wordt ‘en groupe’ in een effectief en emotioneel ritueel ervaren wat de thematiek van deze House of Love betekent voor de bijzondere verbinding van ‘mind, body & soul’. Geestelijke verruiming en bevrijding hebben nog nooit zo goed gevoeld.

Tenslotte krijg je van Mariëtte vanzelfsprekend ook praktische tips mee voor in de slaapkamer, als deze nog niet zijn gegeven tijdens de Q&A. Na deze inspirerende middag kun je (met extra ticket, zie onder) de extase verder verlengen naar House of Jazz, een swingend TenClub event waar de allerbeste live jazz wordt gecombineerd met oesters en bubbels.

Praktische informatie en FAQ

De voertaal van dit evenement is Nederlands.

Tickets voor niet-leden: €69 per persoon. Tickets voor de Curious: €34,50 per persoon. De ticketprijs is inclusief een vegetarisch lunchbuffet.

Het evenement vindt plaats van 11.00-16.30u op TenClub, Nes 116, Amsterdam

Aansluitend kan je met een extra ticket door naar House of Jazz in TenClub! Een ticket voor de aansluitende House of Jazz kan je voor €10 reserveren via www.tenclub.nl/houseofjazz

No events found.